Parasols - Tuin
De tuin wordt steeds meer beschouwd als buitenkamer. In een gezellige en functionele tuin kunt u zich even onttrekken aan de drukte en hectiek van alledag en bent u los van alle verplichtingen.
Met een parasol, groot of klein, creëert u in no-time een uniek en beschut eigen plekje in uw tuin. Een ruimte waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Even een moment voor uzelf. Rust is beseffen dat u niets hoeft te doen. Enkel genieten van het geluid van de vogels, een mooi boek of goed gezelschap. Maak van uw buiten een heerlijke loungeplek met een degelijke, kleurvaste en waterafstotende parasol. Creëer uw eigen Solero-moment en laat u goed adviseren over de vele mogelijkheden en voordelen.

 


Altijd groen in uw tuin.

Solero brengt een uitgebreid assortiment tuinparasols op de markt van een uitstekende kwaliteit. Meestal zijn deze parasols uit voorraad leverbaar. U heeft de keuze uit verschillende kleurvaste doektinten. Zwart is over enkele jaren nog steeds mooi zwart! Welke kleur u ook wilt, met Solero kiest u sowieso voor groen! De parasol, het doek inbegrepen, is namelijk 100% recyclebaar.